En artikel om mit syn på internetopkoblinger

Mobilt bredbånd og fibernet er hvad vi vil bruge i fremtiden

Mobilt bredbånd og fiber internet er hvad fremtiden byder for danskerne, det er der vidst overhovedet ingen der vil være tvivl om. Mobilt bredbånd giver dig muligheder som aldrig før. Mobilt bredbånd kan medbringes på farten, og med de stigende hastigheder kan man lige nu gå hen og argumentere for at det kan anvendes som et direkte substitut til almindeligt bredbånd.
Fiber net tilbyder dig en fast internet forbindelse med skyhøje og stabile hastigheder. Med fiber internet anvendes der optiske fibre til at sende samt modtage data med en hastighed så hurtig som lyset.

Mobilt bredbånd – mere stabilt som tiden går

Som det ser ud nu forekommer der kæmpe stor forskel på hvorledes vi bruger mobilt bredbånd. Nogle folk bruger det udelukkende til deres laptops når de er afsted på farten, andre anvender det til deres iPad, og nogle anvender det faktisk som deres foretrukne bredbånd opkobling.
Mobilt bredbånd bliver faktisk med tiden mere og mere forbedret, i og med at der bliver opsat flere og flere 3G og 4G master i Danmark. 4G bliver mere og mere populært, hvilket 3, TDC og Telia står i spidsen for. Det vilge sige at du nu kan bestille hastigheder tæt på hele 100 megabit i sekundet via mobilt bredbånd.
Du skal dog være obs på at hastigheden ned på det mobile bredbånd ofte ikke er bestemt høj.

Fibernet – det er fremtiden

Hvis du søger en hurtig internet forbindelse med skyhøje ned og op hastigheder, ja så er der som det ser ud i dag ikke noget der kan sammenlignes med fiber internet.
Den meget høje hastighed på fiber internet kan lade sig gøre pga. de optiske fibre, som bliver anvendt til at modtage/sende data med en hastighed så hurtig som lysets.
Om du vil spille computer, nedhente musik, eller bare tilgå internettet, kan dette alt være muligt samtidigt helt uden danskere vil mærke det med fiber internet. Dvs. at hvis du har en relativ stor familie, er der så plads til at i alle kan bruge bredbånd forbindelsen samtidigt uden nogen vil bemærke det.
Stadig i dag er det dog ikke alle der har den mulighed at få fiber internet, fordi det afhænger meget af om der er nedgravet fiberkabler ned til formålet i dit område. Er der det, vil fiber internet med sikkerhed ikke være en ting som du vil blive ked af senere.

ADSL bredbånd – skal jeg vælge det?

almindeligt bredbånd er det langt de fleste folk i Danmark anvender i hjemmet lige nu. Dette er fordi at alle danskere har muligheden for at bestille det, i og med almindeligt bredbånd anvender det nuværende telefonnet til at modtage/sende data.
almindeligt bredbånd upload samt download hastigheder er blevet forbedret betydeligt i løbet årene, hvor vi lagde ud med med internet forbindelser ned til 56 Kb/s. Lige nu har en dansker minimalt en mulighed for at bestille en download hastighed på 10 Mbit/s igennem deres telefonnet (ADSL bredbånd).
almindeligt bredbånd er af den grund ikke på vej ud lige nu, men af den grund at der bliver lagt fiber internet kabler ned flere og flere steder i Danmark og det muliggør højere og mere stabile internet forbindelser, vil det gradvist tage over for almindeligt bredbånd.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>