Tips til børneværelset fra mig til dig

Er det på tide at skifte de gamle og slidte børnestole, som i virkeligheden måske også er for små til dit barn ud med nogle fantastiske ergonomiske stole? Så har du valgt den helt rigtige artikel, som vil lære dig hvordan du bedst muligt finder de helt rigtige børnestole.

Langt de fleste børn elsker at lege inde på børneværelset. Her er fred og ro til at tegne, se film eller lege med dukker/action-man. Et fantastisk redskab til dette er et bord og stol – mange skulle tro at børnestole er nemme at finde, men det er faktisk ikke et stort marked, som man ellers kunne tro.

Tip: Du kan se se masser af møbler til børneværelset her på Furnilux.dk

De helt rigtige modeller til dit barn

Mange forældre tror fejlagtigt, at børnestole skal være så bløde og behagelige som overhovedet muligt. Dette er en stor fejl, da det ofte er årssagen til at børn får ondt i nakken eller ryggen efter et par timer i selskab med legetøjet på stolen.

Læs også: Glade skoler giver glade elever

Børneskole SKAL ikke være for behagelige. Hvis de er alt for dejlige at sidde i, så sidder børnene stille i alt for lang tid, og det er ikke sundt for deres kroppe, da kroppen har brug for at musklerne arbejder, så der kommer ilt til hvert et lem. Med andre ord er det meget vigtigt, at blodcirkulationen er i gang, og derfor er en knap så behagelig stol til dit barn en god løsning, da barnet ofte vil bevæge sig en smule for at sidde mere bekvemt.

Tag et smut forbi Google, og skriv ”børnestole”. Kig de forskellige forhandlere igennem, og vælg den stol som ikke ser ALT for behagelig ud. Det kan godt være, at dit barn selv siger, at han eller hun hellere vil have en stol med det blødeste polstring, men hvis du virkelig vil dit barn det godt, så væger du en stol, som dit barn kan få en smule ondt i bagdelen over.

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>