Badmintonsporten og badmintonketcher

Badminton har uheldigvis, som flere øvrige sportsarter i DK faldene medlemstal, hvilket reducere basen af talenter til talentarbejde samt ultimativt medaljehåb til de betydningsfulde turneringer. Med udgangspunkt i dette må badmintonklubberne agere ”ud af boxen” og få højere kvalitet i det mindre antal spillere som er til afbenyttelse. En af de del som der er enorm årvågenhed på i denne tid er restitution, altså egenskaben i at opbygge de berørte muskler efter kamp. Mange atleter på eliteplan kan desværre ikke altid udholde at træne oftere som det er i øjeblikket, derfor håber spillerne at tvinge tiden til restitutione ned og med hjælp herfra gøre spillerene hurtigere klar til kommende træningssession.

Den vigtigste ting som har stor indvirken hos en badmintonatleter er badmintonudstyr. Alle badmintonatleter behøver en badmintonketcher som tilgodeser samtlige af de regler som bedes opfyldt af BWF, akompangeret af nogle badminton-sko. Badminton udstyr er noget af det sportstilbehør hvor der vil ske mest nytænkning inden for. Bla har badmintonfirmaet Yonex netop slået VM rekorden for hurtigeste smash med 493 km/t, der udnævner badminton til den uden sidestykke hurtigste sport på planeten.

Jeg har fundet denne blog meget inspirerende og har bragt uddrag fra den: http://badmintonudstyr.drupalgardens.com/blog

En badmintonketcher er nødvendig for samtlige badmintonudøvere og vil næsten altid være produceret af graphit der er et kul-fibre substands. Grafit går for at være meget stabilt og stadigvæk bøjeligt, så det er inden for rækkevide at udforme badminton ketcher som kan fungere som katapulter og trampoliner og give badmintonbolden væsentlig mere hastighed i forhold til badmintonatletens underarm kan mønstre. Per definition eksistere der 3 unikke typer badminton ketsjer. Hoved-tung, hoved-let og neutral vægtbalance. De hovedtunge badmintonketcher overføre væsentlig mere fart i badminton-bolden, men er derfor langt fra temposættende i put-bolde spillet og forsvarende spil. De hovedlette badmintonketcher er mere temposættende omkring det flade og forsvarende spil, men ikke så ekstra power til fjer-bolden imens der spilles angrebsspil. Slutteligt så har de neutral vægtfordelte badmintonketcher lidt af de to egenskaber. Jeg spiller selv med Yonex voltric 80 som du kan se en anmeldelse af her

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>