Proteinpulver – Hvad gavner proteinpulver?

Proteinpulver er lavet af valle protein også kendt som whey proteinpulver. Whey er ofte kendt som noget helt andet proteinpulver men er blot valle på engelsk så derfor er valle og whey det samme proteinpulver og ikke to forskellige slags. Proteinpulver er en nemt tilgængelig kilde til dig daglige protein og ofte kan du finde billigt proteinpulver på nettet. Proteinpulver er ideelt at indtage direkte efter træning da man har behov for protein når man har trænet eller været aktiv. Det har man da man ødelægger sine muskelfibre under træning, og for at opnå større og stærkere muskelmasse så er det nødvendigt at få repareret disse igen. Det der er nødvendigt for at gøre dette og opnå mest muligt muskelmasse er at få fyldt disse depoter op igen. Dertil er det nødvendigt at du både får protein og kulhydrat. I proteinpulver er der et højt indhold af rent protein og et lavt indhold af kulhydrat. Dette er ideelt hvis man ikke ønsker at tage fedt på men blot muskelmasse da protein er musklernes byggesten og hvis man har for meget kulhydrat i kroppen så vil det blive lagret som fedt, mens protein vil blive udskilt igennem nyrerne.

Hvilke forskellige proteinpulver varianter findes der?

Proteinpulver findes i mange forskellige varianter fra mange forskellige kilder. De mest kendte kilder er valle protein ( whey protein) soja protein, ægge protein og kassin protein. Men den mest brugte proteinpulver variant er klart whey proteinpulver da dette er den mest hurtigt optageligt proteinpulver der findes på markedet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>