Ny service gør det nemt at shoppe talatidskort

I dag vil jeg se nærmere på en ny service fra mp.dk, nemlig deres seneste prissammenlignings-service i rækken. Denne gang har gutterne gjort det nemt at finde det billigste taletidskort, ud fra ens specifikke forbrug.

Servicen finder du på mp.dk/taletidskort og denne nye service er lavet for at brugerne kan få mulighed for at finde det perfekte taletidskort i forhold til deres forbrug, og ikke mindst så folkene bag siden kan få en lille kommission, når folk finder og køber et taletidskort.

Om dette forhold siger den daglige leder af siden Simon Juhl:

Det er rigtigt at vi får kommission når en bruger vælger at købe et taletidskort via vores søger, men målet har fra start ikke bare været at sælge så mange taletidskort som muligt, men derimod at lave en langtids holdbar service, som giver brugeren en besparelse.Ved at give brugeren en besparelse distancerer vi os fra et marked på nettet hvor man blot ønsker at sælge så meget som muligt og få den størst mulige kommission på kort sigt. Vi ønsker at skabe en så god service at den bliver anbefalet fra mund-til-mund i igennem en god service, tjene vores penge, fremfor blot at tænke kortsigtet.

Markedet for affiliatemarketing, som er det udtryk der bruges om at man får en kommission når man sender trafik til en side og det skaber salg, er bestemt i vækst på internettet. Det betyder nemlig at forretninger på nettet, og diverse serviceudbydere kun betaler for annonceringen når den skaber salg.

Dette stiller dog også krav til de shops der ønsker at tilknytte affiliates til at sende trafik til deres sites. Til det siger Simon Juhl:

Der er stor forskel på hvordan de selskaber vi sender besøgende konverterer, og det er selvfølgelig træls at et selskab konverterer lagt dårligere til salg end andre. Men i stedet for at stoppe trafikken til et dårligt konverterende site, går vi i stedet for i dialog med dem, og ofte kan det være små ting, eller deciderede fejl der er skyld i den dårlige konvertering, og vi vil gerne have flest mulige udbydere med i vores prissammenligning, så vi kan give de besøgende de bedste resultater, når de indtaster deres forbrugsmønster.

Hvis du vil i gang med affiliatemarketing, så er der startet en dansk portal indenfor netop dette som du kan finde på http://marketers.dk/, siden handler både om hvordan man kan tjene penge på at referere andre forskellige sider, men også hvordan man som shop kan maksimere sin indtjening på brug af affiliates.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>