Kommer vi til at se TV i fremtiden eller bliver det hele på computeren?

Streamet TV bliver helt almindeligt i fremtiden. Den almindelige måde vi før har set TV på bliver helt ny. Netop nu har mange af de store tv-kanaler lagt deres tv-shows klar til streaming så forbrugerne kan streame det det de har lyst til når det passer med deres tidsplan lige meget om de sidder i bussen eller hvor de måtte befinde sig henne.

Med nu tidens teknologi så som en tablet er det super nemt at streame film og andet bare man har mulighed for at komme på internettet. Vi går en fremtid i møde hvor vi helt slipper for at blive afbrudt af reklamer når vi gerne vil se sport og andet mens vi slapper af eller lignende. Krigen om forbrugerne er startede blandt de forskellige tv-stationer og det bliver hård kamp som er til din fordel.

HCB Nordic prøver at komme ind på markedet

Udbudet af tv-serier og andet underholdning kommer til at udradere gabende kedeligt TV. Fremover bliver det umuligt ikke at benytte sig af en tv-oversigt hvis man skal kunne have styr på sin tv tid så man ikke misser noget. Nu når vi ikke skal se på tv-reklamer så skal økonomien jo komme fra et andet sted. Måde det f.eks kommer til at ske på er ved at vi kommer til at betale en lille smule hver måned. F.eks koster HCB Nordic 79 kr. 1 gang om måneden for deres online service.

Der kan blive problemer når folk gerne vil se en tv-serie hos en streaming service udbyder og en dokumentar hos en af de andre streaming service udbyder senere. Så er det tvunget nødvendigt at have flere abonnementer på en og samme tid. De forskellige internet tv-kanaler fighter jo om at få rettighederne på de bedste film og andet for at skaffe finanser fra så stor en procentdel som muligt af de mange tv-seer. Så det er med at undersøge marked grundigt inden at man beslutter sig for hvilken online tv-kanal man kaster penge efter. Med mindre at man er er lige glad med at betale for servicen hos alle udbyderne

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>